Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Den tanken måste vara riktigt galen..."


Flyt... eller, näe...

Den tanken måste vara riktigt galen
En tjej med "flytningar och klåda i an..."
sa fel hos doktorn som man gör
när man blir orolig så att man dör
"Jag har en låda flyktingar här i Kanalen..."




Bunden vers (Limerick) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 20:02



Bookmark and Share


  Moniqa
*hahahah*\' men ÅSA!?!?!?!? hur ha du bleve??? *hahaha* den va så där askul i sin töntighet.. men jag anar ändå en allvarsamhet ändå...som lurar där i kanalen! =)
2008-02-27

    papillon
Den var så dålig att den klev över gränsen till det sublima! Hurra, hurra, applåd!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP