Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobb


Parkompis

jag borde ha

jag borde ha

förstått

att du hade det kämpigt
och att det hände mycket i ditt liv

och jag borde ha

hört av mig mer
begripit mer och
fast
men

det hade ju inte hjälpt
och du har rätt

vi vet ju och visste

att vi fanns en telefonlur bort
bara

ingen fasad
att putsa på
för varann

efter alla dessa år

jag borde ha

jag borde ha

det vet jag ju
att vi finns där

för varann nu med




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 20:11



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kanontext!!
Allt vi borde ha men inte gjorde...bör vi göra mer och det idag!!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP