Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kastanjens månad

 

 

oboens förunderliga ton
sökte sitt svar i natten
och regnet föll över
kastanjers blom i juni

en promenad över söder
stegen hem till mig
en kopp te och sen
spisa skivor till gryning


åh, det var så länge sedan
och ändå just igår


och minnet av dina ord i sammet
följer mig genom nätter än
i kastanjens månad




Fri vers av kath
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-06-04 17:49



Bookmark and Share


  Myself
fin tycker jag.visst är något speciellt med våren.
2005-06-04

  Rachel Roth
det är så mycket kastanjeblom i år...förstår 'din' nostalgi
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath