Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överleva

jag accepterar så mycket
för att överleva
för att överleva
socialt

(observera) för att ens överleva

Hur kommer det sig
att vissa blir förtjänade kärlek
utan att i egentlig mening förtjäna den

genom att de bara visar upp sig

vad utstrålar då jag?
Vad är jag?
Vad blir jag
om jag är mig själv?
Har jag någon chans
även när jag anstränger mig till tusen för att
försöka vara det där som jag inte riktigt vet vad det är för något
och vet inte heller varför det accepteras
varför det tillåts leva

stackars lilla barn
det är henne jag svikit
det är henne jag inte lyssnar till
inne i mig
jag vill
men jag vill ju samtidigt

överleva




Fri vers av Arwen
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen