Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slumpad dikt, temaorden är: tant Asta, julöl


Julstämning för en tant

Cigarrer och Canasta
det är jul, det, för tant Asta
tända ljus och julöl till
sedan har man allt man vill!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-02-29 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP