Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är nära

 

under den döende dagen då
vita lakan färgas av solnedgång
söker jag din kärlek en stund
där skönheten möter livets begär 

och helheten är nära




Fri vers av kath
Läst 1287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-05 08:27



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
O som en cirkel sluten av stundens hetta O
2005-06-07

    ej medlem längre
Vackert som alltid, gillar speciellt andra raden!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath