Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi var

 

sökte dig att dela friheten med
där stjärnor dansade över himlar
och vi tänkte tankar om skönheten
målade poesi med våra ögon
öppnade stängda dörrar på vår väg
och skrattet delade sorgen

ytan ett med de inre rummen då
när vi var oövervinnliga





Fri vers av kath
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-06-05 09:03



Bookmark and Share


    Mejja
Så så underbart har du skapat denna ordväv!
Läser om och om igen... vill inte släppa dessa ord. De är så alldeles varma.
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath