Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pannkakshud

jag äter inte pannkakor som jag gjorde förr
inte lika ofta och inte på samma sätt
jag njuter inte på samma sätt
smaken har förändrats
jag lagar dom till mig själv
förut lagade du dom

nu blir de ofta trasiga och smuliga
spelar ingen roll hur mycket lyxiga ingredienser
jag lägger på mina pannkakor

glass, sylt och socker

de är ändå inte de samma
hela jag har bytt pannkakshud




Fri vers av Arwen
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen