Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömskan

nostalgin ödelägger min tillvaro
och bitterheten förbittrar alla livets skrymslen
kärleken tunnas ut
som blod fattigt på hemoglobin

sånt som rinner i mina ådror

nej!
jag kan för helvete inte sluta tänka på döden
och ta ut den i förskott

och ändå

ler jag skrattar jag kanske
tillochmed

om en stund
i glömska




Fri vers av Arwen
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen