Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargtimmens sommarsken

 

 

vargtimmens sommarsken vakade över min natt
där drömmar fyllde tomma dagars öde platser
i ensamhetens borg där väven av önskningar
vävs varv för varv av kärlekslängtans tråd


och ur jordens mylla växer liljor vita och röda
närda av den saknad mitt hjärta bär med mig




Fri vers av kath
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-06-05 18:54



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det är så poetiskt att det nästan blir svårt att förstå det geniala
2005-06-12

  kanelen
tycker om "vargtimmestämningen" i denna....den tid då tankar och känslor klarnar och får nytt liv...!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath