Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläder efter väder, och hjälm

Kalla tår, blöta lår,
det får den i snöglopp går.
Uti lågskor, utan kofta
bör man inte vara ofta-
för i januari får man ånger
utan stövlar eller långkalsonger
och ens korta levnad bliver all
om man jämt om hjässan bliver kall.
Skydda helst din hjärna
använd mössan gärna
och var aldrig skämtare och skälm
endast dumma cyklar utan hjälm...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP