Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde inte mina ögon....


Vårvarsel

 

Så skir står du där
djupt famnad av gröna blad
ännu ej sträckta mot ljuset

Knoppar hårt hållna
förvånat kisande
mot solens strålar

Tryckta tätt tillsammans
med djupa andetag
sökande vätans liv

Yrvakna blommor
i sovande skog
viskar om kommande tider

Löftet om värme
sprids av din klarhet
vitsippa varslar om vår




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar poesi.
Applåd!
2008-04-05

  Thurizas
japp japp, våren är här och skvallrade med knopparna:)
2008-03-15

  korpfjäder
Själens vinter som vaknar - och våren som en bild som gör det möjligt att hoppas... du målar så varma ord!
2008-03-05

  * Ammi *
härlig vårdikt, jag ÄLSKAR våren!
2008-03-04

  noname_realmind
Finfint poetat vårvarsel! :))
2008-03-04

  Maria Zena Viklund
underbar varm vårdikt som lägger som som tröst runt hjärtat! Vackert!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP