Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansar vi en stund

 


i månens skugga där drömmar vävs
dansar vi en stund i frihetens andning
älvors steg hörs i tystnadens orkester
där kärleken skapar sin vackra melodi




Fri vers av kath
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-06-06 06:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart Kath
2005-06-06

    ej medlem längre
Underbart skönskrivet som vanligt! Njuter av orden. (Och som så ofta förrut så publicerar vi våra nattalster bredvid varann om mornarna *ler*)
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath