Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det salt tårar ger

 

 

så sökte vi och fann
en liten bit av livets strand
där blommor blommar
i det salt tårar ger




Fri vers av kath
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-06-06 07:37



Bookmark and Share


    Mejja
Ja kanske kan tårar frige liv. Det är i alla fall det jag läser in i dina ord. Och det ger mig hopp!
2005-06-06

  Hans w-art Westlund VIP
livets strand. så vackert, tack.
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath