Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fina med en tussilago

det fina med en tussilago
är att den gömmer sig hela vintern
men på våren immiterar den solen i diken
bryter den fram ur asfalt

om våren kan ingenting hindra tussilagon
från att stråla
och lysa

vackrare än vilken ros eller tulpan som helst




Fri vers av Arwen
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen