Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en sak var jag säker



på en sak var jag säker
det dina ögon talade
och jag såg livet då


när den svarta tråden
ännu var i sin linda




Fri vers av kath
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-06-06 20:58



Bookmark and Share


  vissla
oj... kath
den stack
tråden i sin linda
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath