Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilden är tagen när den var ganska ny

jag brukar den flitigt jämt

 

har ni nån sån trotjänare?




Min gamla fina röda cykel

Min hoj, min hoj, min kära gamla hoj

ojoj, vad du är bliven klen

så rank, så full av rost, ojoj

kedjan hoppar, vajrarna är av

lyset har länge sedan slocknat

en risk var dag att man må bruka sina ben

men hjulen rullade så sent som idag

så hoppet att du ska orka

en gång eller två

uppför backen

består

trots

allt!

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP