Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

politiskt korrekt

Politiker:

\"Politiskt korrekt\" är ett luddigt uttryck
som kan översättas med feghet och massförtryck
dessutom tycker jag att det är inkorrekt att klä alla
åsikter i likadana gamla grå kostymer
det skapar åsiktsförtryck
och främjar
vem?




Fri vers av Arwen
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen