Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

there is where I stay

 

beneath skies burning with colours
found in our minds turning slowly
in days kept close, climbing high
seeking a place where dreams are alive


there is where I stay as the day goes by




Fri vers av kath
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-06-07 10:02



Bookmark and Share


  madinsane
just där, är nog en utmärkt plats att vara på, då dagen passerar..
en skön text!
2005-06-07

  stannar kvar
Fin dikt, är ingen expert på engelska men tycker ändå att den förmedlar en bra stämning. Tycker om känslan i orden. men, ska det inte vara "close" och inte "cloes" i trede raden?
2005-06-07

  Hans w-art Westlund VIP
pempot, ha - tempot ska det vara...
2005-06-07

  Hans w-art Westlund VIP
är ju ingen expert på engelska men jag tycker om pempot, det lugna, trygga. en vacker text. tack.
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath