Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där allt utom

 

 

där pianots toner snuddar en stund
vid den flyende tankens innersta rum
i den cirkeln stiger jag in och
smeker känslan av fridfullhet jag anar

i melodin finner jag bilder av dig
suddiga stunder framkallade i pianots lek
ett fotografi där allt utom kärleken gulnat

 




Fri vers av kath
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-06-07 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nämen så konstigt, ikväll är jag tydligen trött, den här kritiken nedan var menat till din dikt ovanför "---svart" nånting, men den här var förstås också fin... *ler*
2005-06-07

    ej medlem längre
Jamen åhh, läser om och om igen, förstår precis, bra!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath