Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även

Även du som är så snäll
ibland känner jag mig ändå alldeles ensam
vid din sida

även du som är så snäll
i ordets rätta bemärkelse
såsom det bara inte kan misstolkas

ibland känner jag mig ändå hänsynslöst lämnad att dö
ensam

hur kan jag?
Hur kan mitt psyke handikappa mig så till den milda grad
att jag inte ens känner igen dig
min älskade

Även du som är så snäll
ibland får du nog av mig
för att jag är så elak
i ordets rätta bemärkelse
såsom det bara inte kan misstolkas

Även jag som är så krypande
en anti-levnadskonstnär
får för mig att jag är den som bryr mig
mer om dig

för även om du är så snäll
så lever vi föralltid i skilda verkligheter
på millimeters avstånd
i ordens förtäckta och synvilliga bemärkelser




Fri vers av Arwen
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 12:58



Bookmark and Share


  aol
djup fin poesi med stora känslor
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen