Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade obegränsat med pengar

om jag ändå hade obergänsat med pengar
då skulle jag skicka en blombukett om dagen i flera år till ditt kontor
med kort som läste:
Grattis till pensionen you old bugger!

Om jag ändå hade obegränsat med pengar

kanske skulle jag beställa ett fint golf-set åt dig när våren nalkades
med ett kort som läste:
Grattis till pensionen, what is your handicap?

Om jag ändå hade snuskigt mycket stålar

då skulle jag anonymt bjuda dig och din familj på en jordenruntresa
som varade i flera år

på presentkortet skulle jag skriva:

Grattis till pensionen, akta dig för malaria when you become a fly on the wall

Om jag ändå kunde köpa mig fri från dig muta mig loss
från dina scare tactics och din antipedagogik

Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag
starta en fond som finansierade forskning inom vilket ämne du önskade,
(fast jag skulle råda dig att forska om genusvetenskap)
I ett brev till dig skulle jag skriva:

Grattis till pensionen, nu kan du doktorera and stop feeling like a seventy year old joke, you old bugger!





Fri vers av Arwen
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 15:08



Bookmark and Share


  aol
haha suverän jag rycktes med
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen