Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

 

Grotta med grova väggar
vid och djup
ger mörkret vila
täcker det dolda

Känsla sveper över kanten
går mot botten
skär mörkret i bitar
avslöjar sanning

En gejser av hat
eruption som gömts
fängslad i djupet
av svekets bojor

Stanken lyfter mot taket
väcker cellminne
med odörens spår
smärtan ylar i mörkret

Grotta med grova väggar
håller hårt om hemlighet
ger mörkret vila
täcker det dolda

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-15 09:31



Bookmark and Share


  Thurizas
mörk som tusan den här och får mig att ryckas med!
2008-03-15

  korpfjäder
det här går rakt in i de djup som ständigt behöver tilit. Och det är skönt att få ord på det som glöder - som ger energi, men förtär om den inte får ett uttryck.
2008-03-15

  Dude
Gillar den här. Härligt djup och mörker.
2008-03-15

  Maria Zena Viklund
gillar särskilt sista delen, ger mörkret vila täcker det dolda, vackert! Applåder!
2008-03-15

    Ken Cassel
Snyggt skrivet
*Applåd*

Kram : ))
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP