Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan gitarren ylar . . .

 


Vi
dem
jaget
tesen
och

s
p
e
t
s
k
o
m
p
e
t
e
n
s

i

. . .
att vara medmänniska är
att kunna skriva från hjärtat
för att beröra och upprätta
är väldigt få förunnat och
besittes av de personer som
har en delad kärlek för
sina medmänniskor

          Poetisk ↔ Fantasilös
       Positiv ↔ Negativ
Medkännande ↔ Känslokall


Ordkynnets penna
tecknar nidbilder av
sin egen fantasilöshet
och tar sig då vändningar
att göra sig rolig på bekostnad
av andra människor som denna
person frankt sårar på grund av
sin egen låga sociala kompetens
som bottnar i personens
egen uppväxt




Låt gitarren ljuda
i toner som klingar
och låt sången stiga
ifrån bröstet
låt hårt bliva mjukt
och låt bitterhet tona ut
låt de poetiska banden
få bliva limmet i boken som
vi skriver för de som kommer
i morgondagens skepnad
låt vänskapen råda
i kretsen av det
skrivna ordet

VÄNSKAP som
VARAR är ej
förgänglig!





Fri vers av DanSan
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 11:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
D u
A bsolut Du
N u, fick Du till det, Du
S å elegant
A lldeles sant
N ilson tycker, likadant
******************
2008-03-21

  Gunilla VIP
Så sant!
Så fint!
Så genialiskt!
2008-03-21

  opheliavampira
oj..
säger bara oj och applåderar
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan