Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"They reminded me of you\"


Snövitt kokain



Du lämnar mig, och det är acceptabelt
Det är till och med helt normalt
Det snöar i Stockholm ett par dagar i mars
Det snöar lappvantar omkring mig


Det snöar i Stockholm inatt


Jag kysser en pojke
Jag tvingar in hans händer innanför min bh
(Den där jag köpte i somras, den där bilden jag skickade till dig?)
Han väcker ingenting

Jag finner mig mellan en obekväm soffa och en av de mest attraherande flickor jag någonsin mött
Som hon rör mig
Och hennes tunga är i min mun
Hennes hunger påminner om din


Dina händer glider längs med min rygg
Dina läppar rör sig mot min hals



Varje steg framåt tar mig närmare dig
Varje steg är en sekund närmare mitt leende


Jag ropar på dig nu
Varje sekund som går för mig närmare min langare
Och jag betalar med mitt liv, om det så krävs
för mitt snövita kokain



Jag ropar på dig nu




Fri vers av Delethee
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och samtidigt lite desperat text som andas lite av längtan och saknad. (Är det förresten fler än jag som stundtals misstolkat reklamsloganen \"Live on The Coke Side of Life\" till att göra nåt helt annat...?)
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Brrrr, snöflingorna faller innanför min krage och smälter. Rinner ner för min rygg och jag fryser. Du måste fråga dej vad ditt liv är värt. Dikten är skitstark, vet inte om det är dikt eller verklighet du har i alla fall fångat mej. Jag finns om du behöver ett prat. Kram Bjarne.
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Delethee