Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagsländans chans

det finns en chans till paralellt leverne
det finns en chans till punktuellt svävande
bortom grå vardagsbanan
det finn en chans
att förvandla sig
en dagslända
är vacker för att den dör
och en gång om året kan den låta sig fångas
för att sedan upplösas till pulver av skimmerminne




Fri vers av Arwen
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-03-26 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen