Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solregn

även den som till synes är svag liten rädd ynklig
kan vara en av de allra modigaste
en av de som varje dag
osynligt reser sig över osynliga hinder

det beror på hur solen och regnet samverkar
så om man kan se regnbågens hemlighetsfulla färger

varje männsika är ett färgspektra
som ibland blir synligt
om man håller noga uppsikt
om man ger sig ut i solregn





Fri vers av Arwen
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen