Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte gömma mig bakom en fasad av sportslighet för evigt, dags att ta steget ut i dagsljuset.



Hej, jag heter Lisen och jag är avundsjuk... (Hej Lisen!)




Övriga genrer av Fångad i en Snöglob
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 19:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
AA! Härliga huldror! Himla välfunnet!
2008-04-03

    Issand.
jag med, otroligt
bra :)
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob