Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma barn leka bäst

En liten flicka,
ensam med sin gråt

Vattenfallets porlande
döljer hennes
snyftningar

Fågelsången
gäckar,
för lycklig
för att vara sann

En mur av solstrålar
som silats
genom lövkronorna
når marken
omkring en ensam flicka


En liten pojke
ensam med orden

Hårda slag
faller mot hans käkparti
slår bort tårarna

Skratten
jagar honom,
för skrämmande
för främmande

En isbarriär
som han förtvivlat
bankar på
trots att
knogarna färgas av blod


En flicka
ensam med sin gråt

mötte

En pojke
ensam med hårda ord


Förevigade

tillsammans

i en svart omfamning




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 577 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 10:06



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
brutalt och vackert på en gång
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob