Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad vinterkärlek

från himlen

Under vinterns vita öga
en kärleksscen

Hon väntar,
fingrarna dansar
över tangenterna
Tårarna faller mot snön

Han väntar
bakom galler
av guld

Löftet börjar krackelera
men han hoppas
fortfarande

Hon tvivlar,
bara lite,
men ändå
Tänk om löftet inte håller?

Fingrarna slutar dansa
över tangerterna
Tonerna
tynar bort

Snön dansar
runt hennes fötter,
hon springer
från sin kärlek




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob