Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dör innan solens första strålar slickar himlen

Om jag kunde
skulle jag måla himlen

med mitt blod

för att låta dig uppleva

en sista gryning




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 23:49



Bookmark and Share


    WinterPanda
Jättefin. Det är allt jag har att säga.
2009-08-18

    Issand. VIP
jag läste först automatiskt "med mitt blod", och det är så jag tänker mig texten, det är så jag gillar den. att offra sig för någon annan. men det är fortfarande en fin text, bra!
2009-08-17

  peter markurth
fullträff
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob