Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här ser mitt huvud ut... inte poesi, utan mera dagbok, känslor, huller om buller.... jag.


slutgiltig resignation

 


ett tomt skal
en genomskinlig blänkande skalbagge

 

             vacuum

 


        evigt vacuum

en kokosboll av mörker inom mig
expandera
       jag exploderar
imploderar

jag är väte
andas mig
kvävs av mig

 

ge mig kaffe, arsenik

 

eller en kopp choklad.




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-06-16 11:09



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
du kastar pärlor min vän.

favoritpärlor; ett tomt skal, en genomskinlig blänkande skalbagge, vacuum - en kokosboll av mörker inom mig - ge mig kaffe, arsenik, eller en kopp choklad.

ja nästan alltihopa som du märker...så det får väl bli en femma. det är mer poesi än mycket annat jag läst...
2005-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Inte poesi? Poesi är väl i sin äkta originalitet en ärligt förmedlad känsla, intryck eller reflektion skriven från hjärtats innersta rum!?!
Bara ord? Tycker inte jag! Många vackra ordkonstruktioner finns det inom den så kallade konventionellt accepterade nutida poesins värld - Men utan äkta originalitet och därmed ärligt förmedlade ord med verklig mening, innebörd och känsla ... benämner jag dem resultat av ordbehandlares vedermödor för konstruktionernas egen skull!
Det du här kallar bara ord, benämner jag poesi!
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad