Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er mina ungar!

Jag älskar er jag älskar er det finns ej rum i hjärtats rum för all den kärlek som jag har som väller över överallt som gäller er men bara en sak vet jag säkert utan er var världen tom jag älskar er så därför nynnar jag ibland på dessa ord jag älskar er helt utan varning kommer de ibland och rinner över spiller över när jag kör och när jag gör det där som alla mammor gör jag handlar och jag ordnar och jag tänker mitt på dagen på er mitt i arbetet så finns ni där helt plötsligt och då bubblar det en liten sång som sjungs inom som är så här jag älskar er jag älskar er!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-11 07:05



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Javisst!!! Den tanken bubblar och sjunger! Låt den rinna låt den spilla över! Välsignade ungar!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP