Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Lång väntan på den jag älskar.

Det är kväll och jag har inte ännu hört av dig.
Det var så längse jag var hos dig.
Jag tänker på dig och jag saknar våra stunder då vi är tillsammans.
Jag älskar dig så mycket.
Jag gråter för jag saknar dig så mycket.
Du betyder så mycket för mig så du inte änns förstår hur mycket känslor jag har för dig.
Du jag har dig så kär och jag väntar på att vi ska träffas igen.
Du är förblir min.
Du vet vad jag har för känslor för dig och jag vet vad du har för känslor mig.
Jag vet att vi kommer att vara vi för vi mår så bra tillsammans när du och jag är bara vi.




Fri vers av anita VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 21:27



Bookmark and Share


  Kalle.O
Tillsammans kan kärleken flytta berg!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP