Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ljus

 

 

saffran färgade dagen
då sekunder flöt fram
svävade över timmar
gjutna i mina drömmars form
och den svalnande dagen
bar det ljus av hopp jag sökt




Fri vers av kath
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-06-18 19:19



Bookmark and Share


    carimba
saffranfärgade dagen, den gula färg som står för hopp och förnyelse
2005-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath