Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pliktmål VII

 

 

hon berättade att hon utvecklat

en sorts ihållande nackspärr

efter några veckors se-sig-om

 

han ansåg att hon borde sluta gnälla

när hon valt att hantera tre ex och en älskare

på samma gång




Fri vers av Elin S
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 22:20



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
haha..som alltid, smart komiskt och punch i magen känsla!
2008-05-12

  syster
Jihaa! *applåder och visslingar* Nu har du överträffat dig själv igen gumman. Lysande formuleringar som förmedlar en känsla av motvilligt jag-får-skylla-mig-själv.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S