Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund i jämvikt

 

vandrar mellan hopp och förtvivlan
den smekande vinden för ljuset
och en flik av det svartaste mörker lyser
då vänder månen sitt ansikte
medan tiden löper i sina spår som vi skapar


om jag söker avslutets skrift
väger du då dina ord
lägger kärleken en stund i jämvikt




Fri vers av kath
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-06-20 20:57



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en stund, en kalender "en flik av det svartaste mörker" beskrivet med känsla hopp kärlek och inte alltför lätt.

favoritmening;

då vänder månen sitt ansikte

medan tiden löper i sina spår
som vi skapar
2005-06-21

  stannar kvar
En ganska krävande dikt, men väl värd att penetrera för den växer något fruktansvärt. Det avslutande stycket är bra nog att dö för. Så fruktansvärt bra. Du har verkligen lyckats igen.
2005-06-21

    Mejja
Vackert vacker! Ja denna är alldeles speciell! Finns mycket mer att hämta för var gång den läses. Det är poesi de!!
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath