Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirage


filar mina drömmar i
springorna under dina ögonlock
där ljuset lever mullvadsbus och
verkligheten tar drömmarna i handen

jag vill röra vid dig
som en lätt smekning över varenda mil
som skiljer våra andetag från varandra

jag vill röra vid dig
tvinna ditt hår mellan mina fingrar
och förlösa hemligheterna i dina läppar

kastrerar mina tvivel i
återvändsgrändarna på din ryggtavla
där främmande fingrar lämnat sina spår
för mig att måla över med nya färger

jag vet att det är mer än poesi
när ditt skratt laddar upp mitt eget
men genom elledningar och kraftverk
låter allting så långt bort och
jag vill ju ha dig så nära att avståndet
avdunstar under våra skinn

jag vet att jag borde lägga tankarna på dig
i en låda märkt epilepsianfall
för mina muskler bugar sig för din magi

jag tror jag blev lite förälskad i dig
du där på andra sidan men vem du är
har jag ingen aning om

jag vet bara att du lämnar små
förtrollningar i min hals efter att jag
andats i takt med dina andetag där
på andra sidan luren och

jag önskar att jag kunde röra vid dig
att jag kunde ta pulsen i handen och
låta den segla över till ditt blodomlopp

så knack knack
du på andra sidan skärmen
du på andra sidan luren
du som får mig ur balans

du är all inspiration jag behöver för
att våga mig på poesi




Fri vers av inutimonster
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-28 23:16



Bookmark and Share


  mayhem and order
Hur kunde jag missa den här...hmmm, får gå tillbaks och läsa lite texter från tidigare tror jag för det här var så där magiskt.
\"kastrerar mina tvivel i
återvändsgrändarna på din ryggtavla
där främmande fingrar lämnat sina spår
för mig att måla över med nya färger\"
-rader jag vill skriva in i ett lexikon under ordet poesi. Tack som fan.
2008-06-13

  1up
Strålande förmåga attmed ord och träffande liknelser överföra känslor, får ens strängar att vibrera i takt med poesins.
2008-05-20

  aol
underbar
2008-05-14

    Solros
Jättefint! ^^
2008-05-04

    Petro Nella
så vackert
2008-05-04

  Fineshrine
helt fantastisk :)
2008-05-03

  RiJoKu
Den var verkligen läsvärd. Och bra.
Hmmm hoppas den där på andra sidan skärmen fortsätter inspirera dig.
2008-04-29

  ms. r ghazale
<3
2008-04-29

  Ilona _L
Jättefint och du fångar verkligen känslan!
2008-04-29

  camillala
fantastisk
jag älskar den här!
2008-04-28

  Dark Angel
Den var härlig på ett något mysigt, berättande sätt.
\\\\jag vet att det är mer än poesi
när ditt skratt laddar upp mitt eget\\\\
Jo, men är det inte så så säg.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster