Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskin röd


jag hittade henne häromdagen. kall och blank. i din plånbok, bland dina fotografin. plockade fram henne och höll henne hårt i min kupade hand. försökte finna andetagen, tyst för att inte väcka såren.
en liten påminnelse om slag som hjärtat minns.

hon är en fågel i bur och ibland undrar jag
om hon inte tänker fly sitt fängelse.




Fri vers av inutimonster
Läst 907 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-02-27 21:22



Bookmark and Share


  Johannes
Mycket bra.
2012-12-06

  kollrigheter
Fy vad vacker. Du målar upp, delar ut, och ger liv till dikten. Riktigt bra.
2010-05-29

  korpfjäder
Jag till och med känner doften av plånbokslädret i dina ord!
2010-03-25

  sotlugg
man blir nyfiken
2010-03-01

  blaite
Mycket bra. Speciellt fly sitt fängelse..
2010-02-28

  Yrre VIP
Djupt, empatifullt och Starkt!! Mycket bra!!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster