Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar jag ger mig av


vissa dagar försvinner jag;
skriver självmordsbrev av fingrar
och i kyssarna jag målar dig med
och så sjunker jag in i mig själv
så djupt att jag snuddar på
något som solen inte når in i,
och jag vet inte om det är min själ,
eller om det gör ont,
men det känns förfärligt

där finns ett land
där himlen har ögon
och man kan springa
helt utan ansträngning,
vakna till sina egna tankar
och tillhöra något;
kanske en vilja,
en anledning

och ibland när jag reser
är jag så förbannat rädd
att jag ska fastna där
och aldrig komma tillbaka för
jag har nästan glömt

hur man vaknar




Fri vers av inutimonster
Läst 1053 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-01-25 20:13



Bookmark and Share


  greajt
även om jag läst och läst
och läst dina texter så fortsätter du å förvåna mig
bRa
2010-02-14

  kissmequick
jag också
försvinner alltså
trodde det var
befriande
men mest en
plåga

inte ensamheten
den behövs..
utan
närheten
till mig själv
2010-02-14

  eelinpersson
skriv kvinna! saknar dina texter.
2010-02-04

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Wow. Jag känner igen mig så himla mycket, och så tänker jag, att det kanske inte är så bra egentligen. Tack.
2010-01-27

  notsomad
lovely -äkta och gripande.
2010-01-26

  Karl den store
Ja, det här var bra beskrivet. Och sjukt vackert dessutom.
2010-01-25

  Carola Zettergren
Ibland är de där dagarna en välsignelse... trots allt...snyggt som vanligt!
2010-01-25

  kråkan VIP
Fattar precis. Tungt..fast jag kan vakna ibland..i naturen..med djuren..där kärleken finns:)
2010-01-25

  kråkan VIP
Fattar precis. Tungt..fast jag kan vakna ibland..i naturen..med djuren..där kärleken finns:)
2010-01-25

  the apache kid VIP
I feel alot of vulnerability and sincerity, qualities I wish I could
exhibit more in my own writing. Mycket väl skrivit tycker jag.
2010-01-25

  blaite
Tungt och så vackert på samma gång..
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster