Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livets resa genom.

En gryning bryter nattens grepp
ger livets ljus tillbaka
längs horisonten går mitt skepp
det rister och det knaka

Livets resa når sin mitt
och seglen dom känns fulla
I fören skummar vågen vitt
och strax förbi mig rulla

En gynnsam vind har lett min färd
dit känslorna är äkta
till sanningen i denna värld
jag länge sökte fäkta

Själ och kropp i harmoni
så länge hjärtat slår
för första gången är jag fri
från livets törnesnår




Fri vers av Thommy
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 20:25



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Fullkomligen underbart Thommy!!!!applåder!!!
2008-05-09

  Erik L
Riktigt fin text denna och jag gillar både rytmen och rimmen!
2008-05-04

  nettizen
Ett helt otroligt flyt i texten som för mig berör processen om vägen tillbaka till livet. Mycket fint skrivet!
2008-05-01

  Tärningen är kastad
En vacker text där poetiska ord flödar, samtidigt som den är skriven på rim.( Kan inte bli bättre) Du finner din ord och andvänder de på ett sätt som få kan.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy