Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har varit på retreat


Liten pilgrimsvandring

På grus på gräs på vindlande vägar

vyer växlande för varje steg

ett ägg och bröd och lite vatten

ett ord att bära på din väg

en kappa hatt och stav

och skor och ryggsäcken på ryggen

är pilgrimsvandrarattribut

men du kan gå en runda som du är

och ändå möta Gud. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 08:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Det är verkligen sant.
Som Ulf Lundell sjunger om mannen på klippan på sitt fantastiska dubbelalbum \"Evangeline\".

Och jag känner en tjej som ÄR Evangeline!
2008-05-01

  Kristina Wallbing
Så fint skrivet om pilgrimsvandring! Skulle även kunna vara en \"inre\" vandring...
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP