Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sök en sanning om svek

sök vidare

sök vidare

ge aldrig upp

du finner

till sist din väg igenom

eller över eller under

och ända fram intill

där sanningen kan bära livet

bära genom öknen

genom vildmark genom livet

barnet inom dig som skriker

"se mig någon enda gång

sådär för bara lyckan att få le

mot mig

få le

mot mig

du vuxne min förälder

som glömde mig för din skull"

nu är tiden mogen

sök vidare

sök vidare

ge aldrig aldrig upp

det var också ett svek




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 03:18



Bookmark and Share


  Marreb
stark text som talar
2008-05-04

  Rachel Roth
tack, tar till mig din text
på detta vis...


sveket mot en själv....ja, just det!!
så nära intill och möjlig att försona
inte lätt, men inte heller omöjligt
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP