Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös i dödsskuggans dal

varv efter varv efter varv i natten

för att få ro för att sova

vankar en man med sin droppställning efter sig

varv efter varv efter varv

ångesten tjock som sirap

ingen rast ingen ro

sover som mest en kvart på en stol

tvingas gå sedan varv efter varv

så kan det också se ut

när dagarna räknas ner




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 03:23



Bookmark and Share


    eva m h
En sån vånda!
2008-05-04

  Marreb
dödsångest? ännu en stark text som talar
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP