Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såret öppet igen

 

så slet sig styngnen
såret öppet igen
aldrig lär jag mig


att ögon värker hål
förtrollar verkligheter
packar väskor


letar steg att följa
i en doft av kärleken

så nära i det avstånd förbud skapar




Fri vers av kath
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-06-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath