Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sorgens färg blandas

 

på kanten av universum
där stjärnor dör

öppnas insiktens port

sorgens färg blandas
himlen målas

i tårars tystnad




Fri vers av kath
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-06-23 00:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...ändringsförslag...

på kanten av universum
där stjärnor dör

öppnas insiktens port

sorgens färg blandas
himlen målas

i tårars tystnad
2005-06-23

  Manal
jag häpnar om jag ska vara ärlig. vart har du funnit dessa ord? så vacker men ändå sorgsen dikt.
här läst om den minst 4 gånger....
tycker bara om den mer & mer
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath