Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskan

 

i skydd av nattens ljus
med skuggors pensel
målar jag min längtan
dold för dina ögon

i vindens smekande
sommardofters heliga rum
bor min önskan till dig



 




Fri vers av kath
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-06-23 11:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket vackert kath - ger dig min första ros för idag
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath