Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hemliga skatt


jag förlorar mig i dina lockar
du, jag, en hink saliv och vet du
du är den enda här i världen
som jag självmant visat
mitt hemliga födelsemärke

dina armar runt mig och jag myser
för jag tänker att det finaste som
hänt mig var bara du, dina armar,
dina läppar och dina lätta avtryck

det tog dig så lång tid att nå mig
alla gånger vi pratade om inget alls
höll mig varm och nyfiken och långt
inpå natten satt jag på andra sidan
skärmen och lärde känna din själ

du - med en utstrålning av säkerhet
visade sig bara vara en yta som jag
trängde inunder och fann mig själv i

där under stjärnorna kysste du mig
och det var pirr pirr hell yeah baby
det kändes ut i tårna och lite till
och sen blev det komplicerat

vi kommer alltid vara som en jävla
dubbelmoral och vi behöver ett closure
men hur fan står man ut att bli lämnad
av den enda personen man någonsin
vågat låta komma så nära - inte bara
genom hudar som bränner utan genom
att desikera varandras tankar

jag kommer alltid älska dig

du hittade MIG
du hittade den jag är
och nu får du bestämma dig
om du vill ha mig eller om

jag ska ge kartan till någon annan







Fri vers av inutimonster
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-15 19:00



Bookmark and Share


  Tymin
dina texter är underbara. applåd!
2008-05-25

  Fineshrine
du är bäst, det finns nog ingen annan som skriver så att det känns i mig som det gör när jag läser dina texter. känns som att du har hällt ut mina upplevelser och känslor och lyckats göra någonting vackert av all jävla skit. älskar den här. top notch :)
2008-05-19

  korpfjäder
Om kärlek måste gömmas är det något lurt.
2008-05-15

  Inkarasilas
Ja vad i helvete Harkrankar ska smällas under handflatan och slitas av vingarna på, du har mer balls än någon annan, som du öser på med orden, får mig att blinka och känna, ja fan så ska det skrivas. Pusstackar för skriften och instämmer med nedanstående talare Punkt
2008-05-15

  mayhem and order
yes right!
lite stake i grabbsen så skulle livet gå som en dans(eller inte) men visst fan vore det enklare.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster