Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en som jag vet




Omvandlingens fullbordan

Snart är du en svan

du fula ankunge

skrider fram i majestät

hormonellt medicinerad

amputerad

rekonstruerad

som ny.

Så fick din mor en son

din far ett missfoster

du själv ett liv

din bror

en bror

att leva med.

En flicka gick upp i rök

med ankungens dun

en svan stiger fram med skäggiga fjun.

fri med eget liv.

All lycka!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP