Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligt förakt

jag får aldrig veta varför han mot mig hyser
ett hemligt hat

hemligt i bemärkelsen
outtalat

men kraftigt outtalat som ett skrik

fiender jag har
dessa passiva agressioner
jag får ta emot

och som jag sänder ut

den utan synd får kasta första stenen
jag kastar men vill inte ta emot

vill ha rätt till hemligt förakt
men vill aldrig vara utsatt själv

höjden av dubbelmoral
djupet av egoism




Fri vers av Arwen
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen